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domenica 5 aprile 2009

Lasagne di crespelle con carciofi, ricotta e formaggio



Una lasagna che anziché utilizzare la tradizionale sfoglia di pasta, l'ho fatta con crespelle e farcita di carciofi trifolati, ricotta e formaggio.
Trovate la videoricetta a questo link:
For all friends of the Italian language, enter the procedure for cooking artichokes: Clean the artichokes, cut the green top and place in a bowl with water and the juice of 1 lemon (not so blacken), drain the artichokes well, so as to bring out all the water, and cut into thin slices in a pan of oil to heat with a couple of cloves of garlic, and when this will imbiondito, remove it and insert a little 'and the onion finely chopped parsley; sfriggere just beginning to enter the artichokes, salt and pepper and cook for few minutes, just the time that the noodles cook.

14 commenti:

  1. Che buona, solo a vedere la foto mette fame! brava brava!

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  2. sto sbavando solo a guardare , che buona , baci!

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  3. Ciao Silvy, come sta?
    this dish looks great and I'm sure taste even better! Bravisima,
    Ciao,baci
    Nina

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  4. @Federica

    @Mary

    @Laura

    è venuta veramente buona, tra l'altro, tagliata a piccole porzioni, può essere inserita anche in un buffet.
    Baciottoni!!! Silvy

    Hello Nina it is a really good dish, which cut into small portions, can also be served buffet bacioni carissima. Silvy

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  5. Looks lovely. I adore lasagne.I cannot get the English translation anymore:(

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  6. Hello Granny, unfortunately the videoricette not translated, however, we are the quantities of ingredients and the rest just watch. I entered the process of artichokes for all friends of the Italian language. Bacioni. Silvy

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  7. che coincidenza anche io ho fatto le lasagne con i carciofi!! le tue sono favolose!!! baci!!

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  8. Katty, grazie dei complimenti, le lasagne come le fai le fai sono sempre buone, sopratutto quando le facciamo con le nostre manine!!!
    Un bacione. Silvy

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  9. I hope everything is ok with you and your family, God bless all of you!
    Ciao, Nina

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  10. Hello Nina, really beautiful your words are full of feeling and love. Spare affectionately with the hope that you and your family can spend Easter in a health and happiness. May God bless your family! Silvy

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  11. Voglio farti un augurio dolce come la cioccolata che mangerai...un augurio dolce quanto te...buona Pasqua...
    Ci sentiamo prestooooooooooo
    Bacissimiiiiiiiii

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  12. Sylvie I hope all is well with you and your family after the dreadful earthquake. God bless

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  13. Stella Stellina, la Pasqua si avvicina, il cioccolato è già in cucina, in volo è la colombina, che raggiungerti vorrà per portarti tanti bacini!!!!!
    Buona Pasqua ovunque tu sarai!!!
    Silvy


    Hello Granny, thank you thought you had for me. All right, we the earthquake did not cause damage, just a little 'fear. I wish you and family a Happy Easter and God bless you all! Silvy

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Il mio benvenuto a chi visiterà questo spazio virtuale.
Sono un'amante della buona e genuina cucina e mi piace condividere il tutto con chi ama il buon cibo, ecco il motivo di creare un blog ove raggruppare le ricette per metterle a disposizione di chi vuol cimentarsi in cucina.

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